Поділитись:

У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)

Четвер, 17 грудня 2020, 11:45
У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)

До п'ятої річниці роботи патрульної поліції у Луцьку презентували зворушливий фотопроект. 

Роботи фотографа Макса Тарківського показують луцьких поліцейських за їх буденними заняттями. Презентація виставки відбулася у арт-просторі "Коридор", що у "Промені" зранку у четвер, 17 грудня. 

На світлинах працівники патрульної поліції показані у звичній обстановці поза роботою. Хтось вишиває, дехто гуляє з собакою, хтось розважається на спортивному майданчику. Серед них є музиканти і спортсмени. А їх здобутки поза роботою, без сумніву, варті уваги. 

Так, один із луцьких поліцейських професійно займається джиу-джитсу. Ще один віртуозно грає на баяні. А тендітна дівчина, яка скромно проводить час за настільними іграми зі своєю колегою, якось врятувала від самогубства лучанина, і затримала водія, що скоїв смертельну аварію та втік з місця події. 

Автор фотографій Макс Тарківський каже, що працювати з поліцейськими йому було дуже приємно. 

"Всі вони молоді, усміхнені. Коли ми їхали на зйомки, і вони бачили по дорозі, що щось трапилося, постійно зупинялися і пропонували допомогу. Це дуже приємно. Ще мене дуже вразило, як швидко вони "перемикаються". Бо ж зазвичай до поліцейських приходять не з гарними новинами. Але ось дзвінок із дому – і це вже не патрульна, а турботлива мама, яка посміхнеться і підтримає", – захоплено розповідає фотограф. 

Очільник луцьких патрульних Андрій Крутень і собі захоплюється колегами. Каже, що поза роботою всі вони хороші люди. Але разом їх об'єднує служіння народу України. 

Виставку фотографій можна буде подивитися протягом тижня. 

У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)У Луцьку відкрили зворушливу виставку про життя патрульних (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів