Поділитись:

Стався витік на мережі: у будинку на Кравчука нема опалення

Вівторок, 15 грудня 2020, 20:50
Стався витік на мережі: у будинку на Кравчука нема опалення

Через витік на тепловій мережі у Луцьку сьогодні, 15 грудня, вимкнули опалення у кількох житлових будинках на вулиці Теремнівській та в будинку на вулиці Кравчука.

Протягом дня на вул. Теремнівській завершили роботи з ліквідації витоку та відновлення послуги для мешканців будинків, однак будинок на вул. Кравчука, 8 залишається без опалення до завтра.

Про це повідомили на сторінці ДКП "Луцьктепло" у фейсбуці.

Пресслужба підприємства зазначила, що сьогодні впродовж дня через витік на тепловій мережі на час виконання робіт тимчасово було припинено надання послуги з централізованого опалення для мешканців житлових будинків на вул. Теремнівська, 4, 81, 89, 93, 96-а. Нині завершуються роботи із відновлення послуги для всіх споживачів.

Також повідомляється, що сьогодні вранці було припинено надання послуги з централізованого опалення до житлового будинку на вул. Кравчука, 8. Впродовж дня були виконані роботи з визначення місця витоку на зовнішній тепловій мережі. Роботи з ліквідації аварійної ситуації буде виконано завтра, 16 грудня. Відновлення послуги з централізованого опалення – після завершення робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів