Поділитись:

На YouTube можна буде вимикати рекламу алкоголю та азартних ігор

Субота, 12 грудня 2020, 04:10
На YouTube можна буде вимикати рекламу алкоголю та азартних ігор

Відеосервіс YouTube планує запровадити інструменти, які дозволять користувачам вимикати рекламу азартних ігор та алкоголю у разі, якщо вони не бажають її переглядати.

Про це у своєму блозі повідомила віцепрезидентка компанії Деббі Вайнштейн, передає Суспільне.

"Ми чули відгуки про те, що деякі люди вважали б за краще обмежити рекламу в певних категоріях, таких як алкоголь, тому ми запускаємо новий елемент управління в налаштуваннях реклами", – написала вона.

За словами Вайнштейн, нова функція дозволить людям відключати реклами алкоголю та додатково рекламу азартних ігор.

Цю функцію запровадять поруч із вже наявною опцією, яка дозволяє людям налаштовувати персоналізовану рекламу. Спочатку вона запрацює у США, а наступного року її планують запровадити для користувачів у Великій Британії. При цьому функція не стосуватиметься країн, де реклама алкоголю та азартних ігор вже заборонена.

"У нас вже давно є такі функції, як "Відключити цю рекламу", де люди можуть вказати, яку рекламу вони не хотіли б бачити. Ці заходи контролю діють разом з нашими правилами, які визначають, коли та де можна демонструвати рекламу азартних ігор і алкоголю відповідно до місцевого законодавства. Ця нова функція – додатковий крок, який надає вибір користувачеві та дозволяє додатково управляти рекламою", – підкреслив віцепрезидент YouTube.

При цьому нововведення стосуватиметься не лише YouTube. У компанії повідомили, що планують впровадити його в усій рекламі на платформі Google.

Як повідомив Вайнштейн, у разі, якщо користувач змінить свою думку, він завжди зможе повернути рекламу назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів