Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 9 грудня

Середа, 09 грудня 2020, 21:00

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 9 грудня.

Про  те, що у Луцьку почали прикрашати головні ялинки

Роботи стартували сьогодні, проте повністю новорічні дерева прикрасять наступного тижня, адже це займе чимало часу. Коли засвітять ялинки – у нашому матеріалі.

Про те, як лучанина судили за крадіжку м’яса з магазину, у якому він ніколи не був

Про те, що «поцупив» там товар, чоловік дізнався, коли його банківські картки заблокували. Почав з’ясовувати – і виявляється, ще в липні цього року він нібито викрав у супермаркеті шматок м’яса, а вже у вересні його навіть за це судили. Деталі – за посиланням.

Про помилки, які роблять лучани при безготівковій оплаті проїзду

У громадському транспорті Луцька розрахунок можна здійснювати одноразовим чи багаторазовим квитком, які можна придбати у терміналах, а також за допомогою мобільного додатку чи банківської картки. Про те, які основні помилки допускають пасажири при безготівковій оплаті читайте тут.

Про те, хто може стати заступниками новообраного мера Луцька

Минув понад тиждень з моменту проведення сесійного засідання Луцької міської ради, на якому обрали секретаря та сформували персональний склад постійних комісій. Разом із цим досі нема жодної офіційної інформації щодо призначення заступників міського голови.

Проте джерела ІА «Конкурент» у Луцькраді стверджують, що кандидатури є і їх узгоджують. Більше інформації – у нашому матеріалі.

Про те, що на Волині від коронавірусу помирають все молодші люди

Про це під час брифінгу  розповіла головна санітарна лікарка Волині Наталія Янко. За її словами, спостерігається «помолодшання» летальних випадків і збільшення кількості померлих віком 50 років. Детальніше – тут.

Про те, що у воротнівському лісі працюватиме резиденція Санта-Клауса

У Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», днями відчинять для відвідувачів резиденцію Санта-Клауса. Гості Санти зможуть посмакувати запашним лісовим чаєм. Окрім того, для відвідувачів готують майстер-класи та інші сюрпризи.

Про те, як спецпризначенці затримали учасника злочинної групи

Оперативники управління стратегічних розслідувань, слідчі слідчого управління області та бійці спецпідрозділу КОРД затримали зловмисника на автозаправній станції, що знаходиться на трасі «Луцьк-Ковель», під час передачі 59 тисяч доларів США. Подробиці – за посиланням.

Про те, якими небезпечними можуть бути косметичні процедури

У луцькому косметологічному центрі жінці невдало зробили лазерну епіляцію – на місці татуювання на її нозі після проведення процедури утворилася рана. Ми поспілкувалися з потерпілою та власницею центру косметології, а також з лікарем-дерматологом, який розповів про всі застереження лазерної епіляції. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів