Поділитись:

Хто може стати заступниками новообраного мера Луцька

Середа, 09 грудня 2020, 10:25
Хто може стати заступниками новообраного мера Луцька

Минув понад тиждень з моменту проведення сесійного засідання Луцької міської ради, на якому обрали секретаря та сформували персональний склад постійний комісій. Разом із цим досі нема жодної офіційної інформації щодо призначення заступників міського голови.

Проте джерела ІА "Конкурент" у Луцькраді стверджують, що кандидатури є і їх узгоджують. 

Нагадаємо, що Юрій Безпятко, якого призначили секретарем, також виконуватиме обов'язки заступника, який відповідає за роботу з прилеглими до Луцька громадами. 

Разом із цим на своїх посадах, ймовірно, залишаться заступниця з гуманітарних питань Ірина Чебелюк та керуючий справами Юрій Вербич.

Ірина ЧебелюкІрина Чебелюк

Юрій ВербичЮрій Вербич

Під питанням кандидатура чинного заступника Костянтина Петрочука. Наразі тривають дискусії, оскільки він неодноразово потрапляв у скандали. Також є питання щодо його фаховості на цій посаді. Тому поки невідомо, чи зможе Петрочук втриматися на своєму місці. 

Костянтин ПетрочукКостянтин Петрочук

Окрім цього, до керівного складу Луцькради може увійти чинний очільник апарату Волиньради Дмитро Дубняк. Його будуть пропонувати на посаду першого заступника Луцького міського голови.

Дмитро ДубнякДмитро Дубняк

До слова, в інтерв'ю "Силі правди" міський голова Ігор Поліщук зазначив, що імена ймовірних заступників можуть назвати наприкінці поточного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів