Поділитись:

Немає транспорту: волинські дачники долають пішки п'ять кілометрів (відео)

Понеділок, 07 грудня 2020, 19:02
Немає транспорту: волинські дачники долають пішки п'ять кілометрів (відео)

Дачники масиву "Вишенька", що неподалік села Вишнів, не можуть дістатися на власні дачі через відсутність транспортного сполучення.

Про це розповіла лучанка Раїса Мозолевська, – повідомляє Суспільне. Волинь.

З Луцька маршруткою у село Вишнів і від кінцевої зупинки люди йдуть пішки по бездоріжжю до дач близько п'яти кілометрів. З весни 2020 року електричку сполученням "Ковель-Луцьк-Здолбунів" скасували.

Немає транспорту: волинські дачники долають пішки п'ять кілометрів (відео)

Від кінцевої зупинки маршрутки лучанка Раїса Мозолевська ще з годину йде пішки. Жінка каже, що дачники писали колективні листи в управління транспорту облдержадміністрації, зверталися в об’єднану територіальну громаду, куди увійшло село Вишнів. Поки від усіх отримують відписки.

Зі слів начальниці управління Наталії Остапкович, для продовження маршруту "Луцьк-Вишнів" потрібне звернення від пасажирів чи перевізника. З цим питанням в управління транспорту облдержадміністрації дачники масиву "Вишенька" не зверталися, зазначила посадовиця.

Голова Підгайцівської об’єднаної територіальної громади Юрій Семенюк повідомив, що село Вишнів нещодавно приєднали до Підгайцівської громади, тож питання ремонту доріг і транспортного сполучення у цьому населеному пункті ще вивчатимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів