Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 7 грудня

Понеділок, 07 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за понеділок, 7 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин Луцька та Волині за понеділок, 7 грудня.

Про маленьких бешкетників, яких вивели на прогулянку у дитячому садку

В одному із луцьких дитсадків дітей готували до прогулянки, але не могли зібрати до купи. Поки вихователі тримали за руку одну дитину, втікала інша. І так безперестанку. 

Головне у Луцьку за понеділок, 7 грудня

Про деталі смертельної ДТП за участі фури і легковика, які повідомила поліція

Летальна ДТП у Володимир-Волинському районі трапилася в суботу, близько 16 години. Водій авто Opel, ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив зіткнення із вантажівкою DAF. Внаслідок зіткнення керманич і один пасажир легковика загинули на місці, ще один пасажир нині перебуває в реанімаційному відділені лікарні. Подробиці – за посиланням.

Про волинські підприємства, які увійшли до рейтингу сумлінних платників податків

Переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019» стали 5 волинських підприємств. У переліку лідерів національного рівня – відомі на Волині та з межами області фірми з бездоганною діловою репутацією. Детальніше – тут.

Про те, чому міська влада дозволяє будувати багатоповерхівки у приватному секторі

Невеликі клапті землі, де трапляється закинутий город чи старенька оселя без господаря, ніби муляють око тих, хто знає справжню ціну квадратних метрів у місті. І все частіше трапляється, що посеред приватних будинків раптово виростають багатоповерхівки. Чому міська влада дає забудовникам «зелене світло» і змінює цільове призначення всупереч Генеральному плану міста, дивіться у журналістському розслідуванні.

Про деталі летальної аварії у Княгининку

32-річний водій легковика, житель міста Рожище, загинув на місці, пасажирку Skoda госпіталізували. Внаслідок автопригоди травмувалися й пасажири автобуса. Більше інформації – за посиланням.

Про те, як на Волині в монастирі облаштували бар

Споживче товариство «Слов’яночка», не маючи укладеного договору оренди, використовувало приміщення пам’ятки архітектури національного значення для розміщення кондитерського цеху та кафе-бару. Прокурори через суд домоглися повернення громаді келій монастиря. Подробиці – тут.

Про те, що на березі озера знайшли тіло волинянина, якого розшукували з кінця жовтня

Тіло 38-річного зниклого ще 24 жовтня мешканця села Люб'язь виявили у неділю, 6 грудня, у декількох метрах від очерету на березі озера. Більше інформації – за посиланням.

Про те, коли ЄС відкриє кордони для українців

Голова МЗС Дмитро Кулеба зазначив, що це не питання загальної вакцинації від коронавірусу. Крім того, міністр вважає, що українцям є куди поїхати, крім ЄС. Із його слів, є 63 країни, куди можна поїхати, з них 10 – у Європі. Що ще сказав Міністр закордонних справ, читайте тут.

Інші цікаві та важливі новини:

  1. У луцькій школі відвалився шматок стелі (відео)
  2. У Луцьку злодій вкрав поштову скриньку і побив патрульного (фото)
  3. Драма у Пенсійному фонді: борги зростають
  4. Таємниці підземель: що знайшли під монастирем бригідок у Луцьку (відео)
  5. Після відвідин лазні лучанка знайшла у своїй куртці гризуна (фото)
  6. «Штучні ялинки бувають за ціною холодильника», – власниця ялинкового бізнесу з Луцька (відео)

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів