Поділитись:

П'ять волинських підприємств – у рейтингу сумлінних платників податків

Понеділок, 07 грудня 2020, 09:00

Переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019» стали 5 волинських підприємств. У переліку лідерів національного рівня – відомі на Волині та з межами області фірми з бездоганною діловою репутацією.

З ініціативи ДПС України та Асоціації платників податків України 4 грудня 2020 року кращих платників податків вітали у столиці держави. А до урочистостей з нагоди вшанування сумлінних платників податків мали можливість в режимі відеоселектору доєднатися представники всіх областей України.

Зокрема, переможцем національного рейтингу в галузі промисловості стало ПРАТ «Нововолинський ливарний завод» у галузі медицини – волинський санаторій «Лісова пісня». Дипломи переможців та нагрудні знаки «Сумлінний платник податків 2019» їх представникам вручили начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук та голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.

Представники ТОВ «Телемережі України» (переможець в номінації «Інформація та телекомунікація»), ТОВ «Холодтехсервіс» (переможець у номінації «Торгівля»), ТОВ «Теріхем Тервакоскі» (переможець у номінації «Промисловість») отримали нагрудні знаки та дипломи переможців на урочистостях у ДПС України за участі голови ДПС України Олексія Любченка, Міністра фінансів України Сергія Марченка, Президента УСПП Анатолія Кінаха, Президента Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе. Щоб отримати перемогу у всеукраїнському рейтингу представники волинського бізнесу пройшли ретельний відбір на регіональному рівні. Вітаючи переможців регіонального відбіркового туру очільниця волинських податківців Світлана Савчук заначила: «Без поваги та шанобливого ставлення до тих, хто дбає про країну та її громадян, неможливо збудувати суспільство
гідних та рівних громадян. Щиро дякую за розуміння і підтримку волинським платникам. Ваша перемога – промовистий факт, який переконує: на Волині є гарна традиція чесно сплачувати податки».

Переможцями регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків-2019» загалом стали 9 представників волинського бізнесу. Як зазначалося 5 із них стали лідерами всеукраїнського рівня. Серед переможців регіонального туру також АТ «Волиньгаз», ТЗОВ «Павлівський пивзавод», ТЗОВ «Житлобуд-2», ТОВ «Сільва транс уа».

«Рейтинг сумлінних платників податків заснований ще у 2011 році. Лише вшановуючи сумлінних платників податків, ми маємо підстави сподіватися на бюджетний успіх і стабільність у майбутньому. Саме відповідальний бізнес – основа фінансової безпеки і незалежності нашої держави», – наголосив у вітальному слові голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів