Поділитись:

У Ківерцях три родини майже десять років просять допомогти відремонтувати їм дах

Субота, 05 грудня 2020, 06:57
У Ківерцях три родини майже десять років просять допомогти відремонтувати їм дах

У Ківерцях три родини майже десять років просять владу відремонтувати дірявий дах у їхньому будинку. Звертаються до міської ради, адже самотужки ремонт зробити не можуть.

Про це Суспільному розповіла мешканка однієї з квартир, пенсіонерка Ірина Кондрова. Жінка понад тридцять років живе у будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Ківерцях. Разом із нею в будинку мають квартири ще дві сім’ї.

Пенсіонерка каже: стеля в її помешканні протікає в усіх кімнатах. За допомогою люди зверталися до комунальників, однак досі безрезультатно.

По-сусідству мешкає і Марія Кавка, у якої покрівля квартири теж дірява. Квартира у волинянки не приватизована. З її слів, будинок перебуває у комунальній власності, тому неодноразово зверталися за допомогою до міськради.

Як розповів начальник Ківерцівського житлово-комунального господарства Богдан Крупник, матеріал для перекриття даху закупили чотири роки тому. Додає: перекривати покрівлю не входить у їхні обов’язки, адже міська рада капітальним ремонтом не займається.

Зі слів Богдана Крупника, із мешканцями будинку була домовленість: міська рада закупляє матеріал, а перекриття даху проводять самі мешканці. Каже, що на це виділили по 22 тисячі гривень, тобто по 200 листків шиферу на кожен будинок.

Зі слів новообраного Ківерцівського міського голови Олександра Ковальчука, до нього мешканці будинку на Воїнів-Інтернаціоналістів ще не зверталися. Каже, що проблему можна вирішити через співфінансування за системою 50/50.

Міський голова пообіцяв, що найближчими днями будинок оглянуть представники міськради та комунальних служб.

Як розповіла мешканка будинку Ірина Кондрова, на другий день після зйомок з міської ради до них ніхто не приходив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів