Поділитись:

Капітальні ремонти по Луцьку: як уже виглядають дороги і прибудинкові території (фото)

Четвер, 05 листопада 2020, 22:06

У Луцьку перевірили, як триває процес ремонту доріг та прибудинкових територій.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, продовжується ремонт двору на вулиці Щусєва, 18. Традиційно, він буде виконаний із вкладанням бруківки, облаштуванням понижень та інших елементів благоустрою.

Триває також капітальний ремонт проспекту Соборності (від вулиці Чорновола до вулиці Кравчука). Роботи включають у себе вкладання нового дорожнього покриття, відновлення тротуару та пішохідної зони, облаштування острівця безпеки. Попередньо тут також було замінено світлофорні об’єкти та встановлено сучасне LED-освітлення.

Активно продовжується ремонт вулиці Ківерцівської.

“Ділянка вулиці Ківерцівської від перехрестя з вулицею Сосюри до перехрестя з вулицею Карпенка-Карого була однією з найгірших у нашому місті. Сьогодні бачимо, що дорожнє полотно вже, фактично, відремонтовано: замінено основу, нижній та верхній шари асфальту. Ведеться також робота із заміни освітлення на нових, оцинкованих, опорах, вкладання тротуарів, облаштування острівців безпеки. В межах ремонту було проведено капітальний ремонт зливової каналізації. Гарантія на об’єкт – 8 років. Фактично, це найбільший об’єкт, що ремонтується цього року. Усі роботи плануємо завершити до кінця року”, – розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів