Поділитись:

Українські політики «засвітилися» на секс-вечірках у Бельгії

Четвер, 03 грудня 2020, 14:30

На секс-вечірках у столиці Бельгії регулярно бували не лише політики з різних європейських країн, а й і відомі українці.

Організатор секс-вечірок у Брюсселі Давид Манжелі заявив, що його заходи відвідували політики з різних країн, включно з Україною, пише Korrespondent.net з посиланням на польський сайт Onet.

Нагадаємо, поліція бельгійського Брюсселя у п'ятницю, 27 листопада, в підвалі одного з барів «накрила» нелегальну секс-вечірку, учасниками якої виявилися дипломати, а також депутат Європарламенту від правлячої партії Угорщини, яка вороже ставиться до прав ЛГБТ, Йожеф Сайєр. Після скандалу він подав у відставку.

«У нас є політики з України, Франції, Німеччини, Нідерландів, Люксембургу, Швейцарії або Іспанії. Однак найчастішими гостями є поляки та угорці», – розповів Манжелі.

Він додав, що дуже часто його гей-вечірки відвідують політичні діячі з правлячої партії Польщі «Право і справедливість». Однак їхні прізвища він назвати відмовився.

За словами Манжелі, він почав організовувати секс-вечірки для політиків приблизно півтора року тому.

«Зі мною зв'язалися двоє політиків, які чули про мої вечірки від брюссельських знайомих. Потім зголосилися ще двоє, які дізналися про них від колег з Німеччини», – поділився чоловік.

Увесь цей час Манжелія регулярно організовував заходи для дорослих, часто з більш ніж сотнею учасників.

«Я не особливо цікавлюся політикою і не ставлю багато питань... Інші учасники також не підіймають політичні теми. Це зіпсувало б атмосферу на оргії», – зазначив Манжелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Папа Римський підтримав одностатеві шлюби

У Луцьку полюбляють БДСМ: яке порно дивляться волиняни

Скандал у Раді: «слуга народу» пересилав колезі еротичне відео (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024
12 березня 2024
16:16
12:22
08 березня 2024
07 березня 2024
10:20
27 лютого 2024