Поділитись:

Луцькі патрульні готують одних з найкращих в Україні помічників (фото)

Середа, 02 грудня 2020, 17:18
Луцькі патрульні готують одних з найкращих в Україні помічників (фото)

Проєкт луцьких правоохоронців «Помічник патрульного» став одним із найкращих серед 146, представлених на конкурсі «Найкращі практики молодіжної роботи 2020».

Про це повідомила пресслужба патрульної  поліції Волинської області у фейсбуці.

У вівторок, 1 грудня, у столиці відбулося нагородження переможців конкурсу «Найкращі практики молодіжної роботи 2020». Проєкт з Луцька »Помічник патрульного» зі 146 практик з молодіжної роботи України потрапив до десятки найкращих.

Управління патрульної поліції Волині організовує його спільно з ГО «Молодіжна платформа Волині» та Волинською обласною бібліотекою для юнацтва.

Під час реалізації інтенсивного та цікавого проєкту учні луцької школи № 17 відвідали ряд тренінгів та занять з інспекторами, вивчили, як варто діяти в конкретних ситуаціях, проводили уроки для менших школярів, побували на екскурсії в управлінні та познайомилися з керівництвом.

Поліцейські відділу зв’язків з громадськістю та партнери проєкту кілька місяців активно й наполегливо працювали зі школярами, внаслідок чого їм вдалося підготувати справжній кадровий резерв – помічників патрульних.

Зауважимо, що й самі поліцейські перед стартом проєкту стали сертифікованими фахівцями у сфері роботи з молоддю.

«Щиро радіємо, що нашу роботу високо оцінили не тільки учні, які стали помічниками патрульних, а й експертна комісія конкурсу кращих практик молодіжної роботи в Україні - 2020 та дякуємо партнерам.

Ми будемо продовжувати реалізовувати цікаві проєкти та працювати з молоддю!», – запевнили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Луцькі патрульні готують одних з найкращих в Україні помічників (фото)Луцькі патрульні готують одних з найкращих в Україні помічників (фото)Луцькі патрульні готують одних з найкращих в Україні помічників (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024