Поділитись:

У Луцьку батьки скаржаться на холод у дитсадку

Вівторок, 01 грудня 2020, 20:31

фото ілюстративне

Батьки дошкільнят скаржаться на холод у групах луцького закладу дошкільної освіти №24.

Про це повідомляє "Суспільне".

Як розповіла Суспільному мама одного із вихованців дитсадка Ольга Грилюк, її син почав хворіти: "спершу почав син жалітися, що його холодно і мерзнуть коліна, не хоче йти у садок. Я подивилася – закутані вихователі, попросила скинути температуру +15,у мене був шок".

У закладі сьогодні від 16 до 22 градусів у різних приміщеннях, - розповіла директорка закладу Галина Штаній. Говорить: холодно зазвичай у понеділок після вихідних.

"Ми попросили у батьки обігрівачі торік – поставили, цього року обігрівач зберігся, включають знову", - розповіла директорка.

Цього року у садку встановили індивідуальний тепловий пункт. Його обслуговує підприємство зі столиці. Суспільне зв’язалося з представником телефоном.

"Треба міняти трубопровідну арматуру, бо неможливо відрегулювати, щоб на певні класи йшло тепло. Регулювання там не здійснюється. Як почали йти скарги, клапан відкрито на максимум" - розповів Валентин Древинський.

 

Дитсадок мають обстежити тепловики та спеціалісти з міського управління освіти, - розповіла начальниця Зіновія Лещенко. Каже: в ДНЗ замінять труби та батареї, але роботи планують провести в наступному році. Гроші на це закладуть у бюджеті Луцької громади. Скільки це вартуватиме наразі невідомо.

В ДКП "Луцьктепло" кажуть, що до ремонту збільшать подачу тепла до дитсадка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів