Поділитись:

У Володимирі на карантин пішли гімназія й садочок

Понеділок, 05 жовтня 2020, 22:00
У Володимирі на карантин пішли гімназія й садочок

У Володимир-Волинському на тиждень переведуть на дистанційне невчання Володимир-Волинську гімназію імені Олександра Цинкаловського. Ще на двотижневий карантинний "відпочинок" у Володимирі йде дитсадок №3 ”Сонечко”.

Про це повідомляється на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Сьогодні, 5 жовтня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорили стан епідемічної ситуації у місті Володимирі-Волинському, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та продовження виконання протиепідемічних заходів відповідно до ”помаранчевого” рівня епіднебезпеки.

Проаналізувавши ситуацією, що склалась у окремих навчальних закладах міста, щодо поширення коронавірусної інфекції,  управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради члени комісії ТЕБ та НС рекомендували із 6 по 12 жовтня включно перевести Володимир-Волинську гімназію імені Олександра Цинкаловського на дистанційну форму навчання. Також із 6 по 16 жовтня призупинити навчально-виховний процес у закладі дошкільної освіти №3 ”Сонечко”. Директорам цих закладів забезпечити проведення дезінфекції приміщень і усіх меблів хлоровмісними препаратами та постійно проводити моніторинг стану здоров’я дітей та працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів