Поділитись:

Викрали одяг, велосипед і курок: на Волині розкрили низку злочинів

Вівторок, 01 грудня 2020, 13:28
Викрали одяг, велосипед і курок: на Волині розкрили низку злочинів

В останній день осені зловмисники на Волині викрали у громадян зимовий одяг з будинку, велосипед з подвір’я й трьох курей з території домогосподарства; особи правопорушників оперативно встановили правоохоронці.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті Національної поліції.

У понеділок, 30 листопада, близько 19:00 до поліції звернувся 47-річний житель Камінь-Каширського району. Чоловік повідомив, що з його будинку невідома особа викрала зимовий одяг. По гарячих слідах працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з дільничним офіцером поліції встановили, що крадіжку вчинив 32-річний житель сусіднього населеного пункту. Правоохоронці повернули викраденіречі власнику.

У Маневицькому районі з подвір’я викрали велосипед вартістю близько двох тисяч гривень. Співробітники групи реагування патрульної поліції з'ясували, що до вчинення крадіжки причетна 57-річна пенсіонерка. Велосипед вилучили.

А от у Ківерцівському районі поліцейські встановили, що трьох курок з території домогосподарства 41-річного громадянина викрав раніше судимий 47-річний житель одного з сіл району. Свійських тварин правоохоронці повернули власнику.

За всіма фактами крадіжок слідчі внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів