Поділитись:

У Ковелі "посадили" п'яницю-пенсіонера... Він обікрав колишню дружину

Понеділок, 16 листопада 2020, 12:20
У Ковелі «посадили» п'яницю-пенсіонера... Він обікрав колишню дружину

(фото ілюстративне)

Волинянина покарали за те, що він обікрав свою колишню дружину. 

Про це йдеться у вироку Ковельського міського районного суду. 

Так, уродженець села Датинь 5 вересня через вікно проник до підсобного приміщення, яким він спільно володіє з колишньою дружиною та дітьми. Там він викрав 3000 гривень, які потерпіла зберігала у каструлі під крупами. 

Обвинувачений свою провину визнав частково. Він зазначив, що розлучений з заявницею ще з 1991 року, проте вони разом володіють житловим будинком у селі Дубове Ковельського району. З його слів, працівниця поштового зв'язку передала його ексдружині 1000 гривень пенсії, яку він отримує від держави. Чоловік стверджує, що він попросив потерпілу надати йому з цих коштів гроші для купівлі цигарок. І коли вона йому відмовила, він вирішив знайти їх та використати для власних потреб. 

Обвинувачений наголосив, що взяв лише 500 гривень. Він переконував, що колишня дружина хотіла на ньому нажитися і тому заявила про 3000 гривень. Натомість потерпіла сказала суду, що її ексчоловік довгий час зловживає спиртним та неодноразово виносив з будинку її власні речі, гроші та продукти харчування. Саме через це вона змушена ховати цінності. 

У підсумку суд вирішив покарати крадія, арештувавши його на два місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів