Поділитись:

На Волині вкрали два мопеди: і транспорт, і злодіїв знайшли

Понеділок, 09 листопада 2020, 16:32

Дільничні офіцери поліції Володимир-Волинського відділу та Шацького відділення поліції у співпраці із іншими службами за декілька годин встановили зловмисників, котрі незаконно заволоділи мопедами. Транспортні засоби вилучили та повернуть власникам.

Про це повідомляє ГУ НП у Волинській області. 

До Володимир-Волинського відділу поліції звернувся 17-річний житель району та повідомив, що із господарського приміщення зникли мопед «Альфа» та бензопила, загальною вартістю майже 5 тис. грн. Дільничні спільно із слідчо-оперативною групою встановили, що до скоєння крадіжки причетний 32-річний житель району. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

А у селі Світязь Шацького району із подвір’я 46-річного місцевого мешканця викрали мопед «Honda Dio» вартістю 10 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що викрав транспортний засіб односелець потерпілого. За обома фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів