Поділитись:

Через COVID-19 скасовують Всеукраїнські учнівські олімпіади

Понеділок, 30 листопада 2020, 16:02
Через COVID-19 скасовують Всеукраїнські учнівські олімпіади

фото ілюстративне

Через загострення епідеміологічної ситуації та ріст показників захворюваності на коронавірус Міносвіти ухвалило рішення не проводити Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів, турніри, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності. Винятково в заочній (дистанційній) формі можуть проводитися Всеукраїнські учнівські конкурси з навчальних дисциплін та конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт. 

Про це повідомляє МОН.

Відповідний наказ МОН про внесення змін до Положення зареєстрований у Мін’юсті. Зміни набудуть чинності після опублікування наказу в «Офіційному віснику України». 

Зазвичай у листопаді-грудні проводиться другий етап олімпіад – районний. У деяких областях школи його провели й буде відзначено дітей, які взяли участь.  

"Для проходження всіх етапів дітям та вчителям необхідно пересуватися містом, потім – між областями, спілкуватися з іншими людьми. Це збільшує ризик зараження та поширення коронавірусної хвороби. 

Враховуючи поради освітян та рекомендації МОЗ щодо максимального обмеження контактів між людьми, було ухвалено рішення про непроведення учнівських олімпіад під час карантину", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів