Поділитись:

В Apple представили навушники, що світяться у темряві

Понеділок, 30 листопада 2020, 01:42
В Apple представили навушники, що світяться у темряві

Тепер, коли Apple вкладає усі свої сили у розвиток власних фірмових навушників, Beats втратили своє почесне місце у компанії. Проте продукція бренду все ще надзвичайно популярна і має напоготові декілька тузів в рукаві, якими готова здивувати потенційних покупців.

Про це пише ІА «Конкурент» з посиланням на TechCrunch.

Powerbeats – одна з найбільш практичних бездротових пропозицій бренду, що пропонує повністю бездротовий форм-фактор для кабелю за шиєю та ще й за відносно доступною ціною. Задля популяризації бренду, Beats створив оновлену лімітовану версію продукту, випущену у співпраці з ювелірною лінією Ambush та нігерійською співачкою Burna Boy.

Купуючи новинку, ви отримуєте вже перевірений часом та досвідом набір характеристик: 15 годин роботи без підзарядки, стійкість до води та поту, чіп Apple H1 та інше. Однак найважливішим апгрейдом стала нова функція, що дозволяє навушників світитися у темряві. Хей, здається ми б усі могли використати частинку цієї комерційної "магії", щоб додати яскравого кольору у цей гнітючий світ сповнений страждань та болю?

Співзасновник Ambush Юн Ан вірить, що цей продукт дозволить вам відчути себе частиною вечірнього мегаполісу.

Лімітована версія у колаборації з Ambush надійшла в продаж 18 листопада за трохи вищою ціною, ніж стандартна продукція компанії, а саме 200 доларів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів