Поділитись:

Огляд новинки iPhone 12 mini*

Понеділок, 09 листопада 2020, 14:33
Огляд новинки iPhone 12 mini*

Компанія Apple нарешті представила свої довгоочікувані новинки - iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. В Каліфорнії пройшла їх презентація, про яку варто поговорити детальніше, згадавши про найважливіші моменти.

Презентація

Цього року всі заплановані заходи так чи інакше змінили свій формат. Не оминуло це і знамениту «яблучну» компанію. Свої новинки Apple показувала в два етапи: у вересні вона представила безрамковий iPad і оновлені Apple Watch, а презентацію телефонів перенесла на жовтень. Але про все по порядку.

HomePod mini

Презентацію генеральний директор Apple Тім Кук почав з розумною колонки HomePod mini. Її відрізняє оригінальний круглий дизайн, а корпус колонки зроблений зі спеціальної тканини для кращої акустики.

Завдяки вбудованому чіпу U1 вона може працювати з iPhone 11 і Apple iPhone 12, а також підтримує сторонні аудіосервіси і відтворення звуку на 360 градусів. Крім того, у неї є голосовий асистент Siri.

Вартість HomePod mini складе 99 доларів, а її передзамовлення доступне з 6 листопада.

iPhone 12 і iPhone 12 mini

Нові iPhone будуть підтримувати 5G, завдяки чому можна буде завантажувати і викачувати файли з інтернету набагато швидше, ніж раніше. Максимальна швидкість завантаження становить до 4 Гбіт/сек.

Камера і процесор

У новому iPhone встановлений процесор A14 Bionic. Не вдаючись в технічні подробиці, відзначимо, що завдяки йому нові смартфони від Apple будуть працювати значно швидше.

Ще з нового - нічний режим став працювати на обох камерах, а також тепер він підтримується і в відео.

Дизайн і кольори

Нові iPhone 12 і iPhone 12 mini будуть представлені в п'яти кольорах: чорному, білому, червоному, синьому і зеленому.

Грані нових телефонів Apple зроблені з алюмінію, а задня панель - зі скла. Нові iPhone стали трохи менше своїх попередників. Діагональ дисплея 12-ї моделі склала 6,1 дюйма, а його «молодшого брата» - 5,4 дюйма. На цьому їх відмінності закінчуються.

Врахували в Apple і те, що iPhone часто розбивається при падінні: тепер екран зробили з кераміки, і це найміцніше скло, встановлене в світі на смартфонах.

Нова функція

Всі, хто мучився в спробі зробити вдалий кадр проти світла, можуть зітхнути з полегшенням. Завдяки новій функції Smart HDR 3 тепер фотографувати можна з будь-якого ракурсу, і фото, якщо вірити Apple, все одно буде вдалим.

Ще одним нововведенням стала магнітна система MagSafe. Тепер на задній стороні iPhone встановлені магніти, куди, наприклад, можна закріпити бездротову зарядку або інші аксесуари. Виймати смартфон з чохла при цьому не потрібно.

А ось звичних зарядних пристроїв, як і навушників, в нових комплектах iPhone тепер не буде.

Популярні пропозиції

Сьогодні найбільшою популярністю користуються наступні смартфони з цієї серії:

  1. Apple iPhone 12 mini 64GB PRODUCT Red.
  2. Apple iPhone 12 mini 64GB White.
  3. Apple iPhone 12 mini 256GB White.
  4. Apple iPhone 12 mini 256GB Black.
Надрукувати
мітки:
коментарів