Поділитись:

Мінцифри та MEGOGO створили серію подкастів

Неділя, 29 листопада 2020, 04:16
Мінцифри та MEGOGO створили серію  подкастів

Міністерство цифрової трансформації України разом із медіасервісом MEGOGO створили серію подкастів за мотивами освітніх серіалів із цифрової грамотності.

Усі матеріал можна послухати бузкоштовною Про це повідомляє Урядовий портал.

Автори проєкту вже представили деякі випуски та запевняють, що кількість подкастів буде постійно поповнюватись.

Наразі вже доступні до прослуховування декілька тематичних подкастів:

  • Безпека дітей в інтернеті: про правила спілкування в соцмережах і створення абсолютної безпеки.
  • Дружні цифрові гроші: про формування сімейного бюджету, кредитні картки та особливості кредитів і депозитів.

Незабаром з’являться подкасти про сучасне резюме та пошук роботи онлайн, сервіси для бізнесу та розваг, а також інструменти електронної демократії.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зауважила, що Мінцифри в рамках національного проекту "Дія.Цифрова" освіта робить доступ до знань із цифрової грамотності максимально легким і зручним.

«В наших освітніх ініціативах ми стаємо все ближче до кожного громадянина і кожного куточка України. Цього разу ми додали ще одну можливість опановувати цифрову грамотність у сучасному форматі, який стає дедалі популярнішим в нашій країні та світі. Формат подкастів дозволить паралельно займатися кількома справами, отримуючи при цьому знання з цифрової грамотності. Вдячна партнерам, що вдалося це реалізувати», — підкреслила Валерія Іонан.

Аудіоматеріали доступні в додатку MEGOGO (розділ Audio) для смартфонів на базі iOS та Android, а також для автомобілів з аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto.

«Усі ми дуже часто знаходимо щось, що більш важливе за освіту. Саме тому ми пропонуємо нашим користувачам освітні проекти у форматі аудіоподкастів, аби можна було поєднувати кілька справ одночасно і при цьому отримувати корисну інформацію і розвиватись. Навіть під час ранкової пробіжки чи подорожі в авто. Наші нові подкасти у співпраці із Міністерством цифрової трансформації розкривають тему цифрової освіти, яка просто необхідна кожному українцю у сучасному світі», — коментує Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів