Поділитись:

Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)

П'ятниця, 27 листопада 2020, 11:20
Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)

У Баєві Боратинської громади небайдужі мешканці влаштували осінню толоку. 

Про це інформує пресслужба Боратинської ОТГ. 

Десятки місцевих жителів вийшли на спільне прибирання у середу, 25 листопада. Прибирали також працівники КП "Боратин". Активісти наводили лад поблизу Баївської церкви та кладовища – збирали сміття, звільняли територію від листя та сухого гілля.

«Приємно, що на такі заходи приходить все більше людей, – діляться враженнями учасники акції. – Ця толока не перша і далеко не остання. Ми і надалі опікуватимемося благоустроєм нашого села, щоб робити його ще комфортнішим для людей».

Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)Небайдужі волиняни поприбирали територію навколо церкви і цвинтаря (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів