Поділитись:

Апеляцію на Волині програв: чоловік, який переправляв нелегалів, таки сяде на сім років

Четвер, 26 листопада 2020, 15:53

фото ілюстративне 

Волинянин, який організував незаконне переправлення двох громадян Туреччини у Польщу, таки перебуватиме сім років за ґратами.

Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури відстояли у суді апеляційної інстанції вирок 27-річному уродженцю Узбекистану, визнаному винним у незаконному переправленні двох осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України), – інформує пресслужба прокуратури Волині. 

15 вересня 2019 року молодик організував переправлення двох громадян Туреччини у Республіку Польща поза пунктами пропуску, узявши з кожного з них за це 1000 євро.
Обох нелегалів вночі 16 вересня 2019 затримали неподалік кордону у Польщі.  Невдовзі правоохоронці затримали і організатора їхнього переправлення у Євросоюз.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні цього злочину і призначив йому покарання у виді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте обвинувачений не погодився із вироком суду та оскаржив його у апеляційному порядку.

Дослухавшись до доводів прокурорів, Волинський апеляційний суд залишив апеляційну скаргу без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін, відтак молодик сім років відбуватиме покарання за ґратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів