Поділитись:

Влаштував бійку з патрульними: як у Луцьку затримували чоловіка без маски (оновлено)

Середа, 25 листопада 2020, 21:05

Чоловік, якого в Луцьку сьогодні, 25 листопада, намагалися затримати за те, що він перебував в магазині без захисної маски, вчинив шарпанину з патрульними поліцейськими. Внаслідок сутичок один із патрульних звернувся до медичного закладу.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Волині в офіційному телеграм-каналі.

В середу, 25 листопада, близько 14-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на вулиці Конякіна відбувається конфлікт між заявником та працівниками супермаркету. Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що заявник перебував в супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому працівники супермаркету відмовили йому в обслуговуванні.

Поліцейські повідомили чоловікові про те, що він порушує встановленні карантинні норми. Однак, останній не припинив правопорушення. Більше того – чинив опір патрульним, шарпав формений одяг, зірвав шеврон, рацію та боді-камеру. Внаслідок сутичок один із патрульних звернувся до медичного закладу.

Також інспектори встановили, що 35-річний чоловік приїхав до магазину на автомобілі Mercedes-Benz S 350, яким здійснив стоянку на місці для водіїв з інвалідністю. Оскільки в діях особи були виявлені й ознаки кримінального правопорушення за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) КК України, патрульні на місце події викликали СОГ.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) та за ч. 5 ст. 122 (Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях для водіїв з інвалідністю) КУпАП.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили, що кілька правоохоронців намагалися затримати чоловіка за порушення карантинних норм на очах дитини, яка плакала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів