Поділитись:

У Піддубцях відремонтували шість кілометрів дороги (фото)

Понеділок, 23 листопада 2020, 15:28

На Волині відновили ділянку автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що пролягає населеним пунктом Піддубці Луцького району (км 98+950 – км 104+800). Лівий проїзд цього відрізку дороги І категорії відремонтували у попередні роки, цьогоріч оновили ще й правий.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Ремонтні роботи, що стартували у липні, на сьогодні повністю завершені, і майже 6-кілометровий відтинок автошляху готовий до введення в експлуатацію.

У ході поточного середнього ремонту по правому проїзді влаштували новий тришаровий дорожній одяг, що складається з міцної 15-сантиметрової основи та ще двох шарів з асфальтобетонних сумішей, завтовшки загалом 15 сантиметрів. На відновлене дорожнє полотно підрядник надає 5-річну гарантію.

Окрім оновленої проїзної частини, виконали комплекс робіт із покращення дорожньої інфраструктури та підвищення рівня безпеки всіх учасників дорожнього руху. Зокрема, заасфальтували всі з’їзди з дороги та в’їзди в двори, оновлені дві існуючі та влаштована одна додаткова перехідно-швидкісні смуги.

Також встановили близько 9000 м бар’єрного огородження, 36 сигнальних стовпчиків, 174 дорожніх знаки, з яких понад 20 – індивідуального проєктування, нанесена нова дорожня розмітка, облаштовано 5 острівців безпеки.

З обох сторін дороги у межах села Піддубці з’явилось понад 4000 м асфальтованих пішохідних доріжок та майже 300 м тротуарних доріжок з бруківки, 400 м місцевого проїзду, 7 нових та 1 відремонтований автопавільйони і вимощені бруківкою посадкові майданчики біля них.

Також у Піддубцях встановили понад 3000 м нової лінії зовнішнього освітлення вздовж розділювальної смуги та понад 300 м в продовження існуючої лінії по лівому проїзду. Також освітили3 пішохідні переходи.

Ремонт виконало підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів