Поділитись:

Під Волинську ОДА знову прийшли підприємці: що вимагають?

Понеділок, 23 листопада 2020, 11:25

Тиждень на Волині розпочався зі звичного вже протесту підприємців. 

У понеділок, 23 листопада під будівлю Волинської ОДА прийшли кількадесят ФОПів із гаслами та транспарантами. Вимагали, зокрема, скасування карантину вихідного дня та пом'якшення умов фіскалізації. 

У коментарі ІА "Конкурент" представниця громадського руху #SaveФОП Людмила Патіюк розповіла, що акція протесту всеукраїнська та безстрокова. Сьогоднішній ранковий мітинг під будівлею адміністрації – своєрідне нагадування владі, що підприємці та їх проблеми нікуди не зникли. 

"Ми приходимо кожного дня перед своєю роботою. Нагадуємо, що наше питання не вирішене, і таким чином закликаємо владу до діалогу з нами. Виходили до нас минулого тижня. Тоді ми спільно із заступником губернатора Ігорем Чуліпою напрацювали звернення, яке він обіцяв разом із нашими проханнями донести до Кабінету Міністрів та президента", – коментує Людмила Патіюк.

Головні вимоги підприємців незмінні: пом'якшити процедуру фіскалізації і скасувати карантин вихідного дня. 

"Зараз підприємці залишилися майже без доходів, і купувати касові апарати – це ще додаткові витрати. Ми вимагаємо повної реформи фіскальних органів, митних органів, і тільки після того ми готові сісти і напрацювати у нових умовах наші фіскальні вимоги", – пояснює підприємиця. 

Нагадаємо, масштабні всеукраїнські протести підприємців стартували 11 листопада. Того ж дня Кабінет Міністрів, не дослухаючись до вимог ФОПів, запровадив карантин вихідного дня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів