Поділитись:

Львівські бізнесмени без штанів просять скасувати карантин вихідного дня (відео)

П'ятниця, 20 листопада 2020, 14:05

Львівські ресторатори заявили, що будуть працювати, "як партизани", під час карантину вихідного дня, бо не мають іншого виходу, та закликали терміново скасувати його і, за потреби, ввести справжній локдаун на зрозумілий термін.

Про це пише Економічна правда. Бізнесмени записали відповідне відеозвернення. 

"Ми – львівські ресторатори, які ще не так давно приймали та годували десятки тисяч гостей. Нас знають у Європі та світі. Ще зовсім недавно ми їздили з лекціями і розповідали, як працюють креативні індустрії, та як за допомогою любові до людей можна створювати бізнеси та тисячі робочих місць.  Але цих вихідних все змінилось: ціла навала поліцейських екіпажів мала єдину мету заблокувати нашу роботу: як фізично, так і юридично. Ми не здалися і продовжували працювати. Перш за все, бо ми проти безглуздих та показових рішень", – заявили у зверненні ресторатори.

"У час, коли наші простори обладнані усім необхідним, щоб бути безпечними, тисячі людей перебувають в метро - маршрутках - супермаркетах без дотримання карантинних вимог і жодного контролю. І в той час, коли інші країни пропонують плани боротьби з епідемією та роблять реальні кроки, наш уряд вводить карантин вихідного дня, котрий нічого не змінить, лиш вб'є наш бізнес і вижене тисячі наших людей на вулиці", – підкреслили вони.

"Тому ми – проти, ми будемо приймати гостей і нести відповідальність за наші колективи. Ми будемо працювати як партизани, як би це нас не принижувало. У нас немає іншого виходу. І це Львів, крихітко, жодна влада тут не змогла перемогти підпілля. І вам навряд чи вдасться", – йдеться у відеозверненні. 

Ресторатори пропонують терміново скасувати "так званий карантин вихідного дня" та "почати реально, а не показово контролювати виконання безпекових вимог".

"Навчіть людей жити поруч з вірусом і уникати його! Займіться, нарешті, медициною, тестуйте людей, відкривайте шпиталі, робіть свою роботу врешті-решт. Якшо треба – вводьте локдаун. По-справжньому: закривайте все, абсолютно все,  але вже, і на зрозумілий термін. Ми перші закриємось, як тільки знатимемо, що говорити нашим працівникам. Ви вже залишили нас без штанів. Ми не дамо зробити це з тисячами наших людей", – наголосили ресторатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
08 березня 2024
15 лютого 2024
07:17
30 грудня 2023
29 грудня 2023
08:45
14 листопада 2023
10 листопада 2023
15 жовтня 2023
10 жовтня 2023
08:20
20 вересня 2023