Поділитись:

Вісім багатоповерхівок Луцька залишились без тепла – міняють труби тепломережі

Середа, 18 листопада 2020, 22:01
Вісім багатоповерхівок Луцька залишились без тепла – міняють труби тепломережі

Без централізованого опалення від сьогодні, 18 листопада, залишилися мешканці вісьмох будинків мікрорайону Луцького державного підшипникового заводу.

Про це розповів Суспільному головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський.

З 9-ої години ранку у Луцьку без опалення залишилися мешканці будинку за адресою Даньшина, 1. Жителі цього будинку кажуть, що про відключення теплопостачання не знали. З їхніх слів, ніякого інформування про відключення не було.

Незручності пов'язані з заміною труб у тепломережі. Ліквідовують аварійну ділянку мережі на приватній території біля новобудови. Головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський пояснює:

"Замінюють 30 метрів трубопроводів теплової мережі діаметром 219 і на приватній території міняємо 24 метри 159-ї труби".

Поки дозволяють погодні умови, відключили централізоване опалення і ремонтують аварійну ділянку дві бригади ДКП "Луцьктепло". Зі слів Володимира Біньковського, роботи планують завершити до кінця дня. На ніч, каже чоловік, опалення у будинках увімкнуть.

Нагадаємо, 8 днів тому упродовж доби працівники Луцьктепла шукали прорив мережі у Луцьку на вулиці Даньшина. Тоді мешканці восьми багатоповерхівок у цьому мікрорайоні п'ять днів були без тепла. Опалення тоді увімкнули 11 листопада, розповів головний інженер ДКП "Луцьктепло»є

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів