Поділитись:

8 будинків у Луцьку залишаться без опалення і гарячої води на три дні

П'ятниця, 06 листопада 2020, 21:26

У Луцьку через виток від котельні на вул. Даньшина без послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання залишилися 8 будинків.

Про це йдеться на сторінці ДКП "Луцьктепло".

Адреси будівель, де буде відключене опалення і гаряча вода: вул. Даньшина, 1, 16, вул. Потебні, 52-а, 52-в, 58, 58-а, вул. Гнідавська, 40, вул. Черняховського, 1.

Виконання робіт із заміни аварійних трубопроводів розпочнеться в понеділок, 9 листопада.

 Без опалення також залишаються 3 будинки в центрі міста – вул. Лесі Українки, 23, вул. Сенаторки Левчанівської, 1, 5. Продовження робіт із відновлення аварійної ділянки трубопроводу заплановано на завтра, 7 листопада. Ускладнює процес виконання робіт наявність інших інженерних комунікацій, а також знаходження витоку під проїжджою частиною.

Також на завтра заплановано виконання робіт із ліквідації витоку на просп. Соборності, 14. На цей період тимчасово буде припинено надання послуги з централізованого опалення. Відновлення послуги – до кінця дня.

У суботу, 7 листопада, продовжаться роботи з виявлення місця витоку на просп. Відродження, де без послуги з постачання гарячої води залишаються будинки на просп. Відродження, 51, 53, 55, просп. Соборності, 1. Утруднення при виконанні робіт пов'язані зі знаходженням витоку поблизу проїжджої частини або під нею. У разі успішного завершення робіт із виявлення місця витоку буде здійснена спроба з відновлення послуги того ж дня. В тому разі, коли місце витоку буде виявлено під проїжджою частиною, виконання робіт продовжиться в понеділок, 9 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів