Поділитись:

Опалювальний сезон: чому не всі будинки в Луцьку отримали тепло

Понеділок, 26 жовтня 2020, 22:19
Опалювальний сезон: чому не всі будинки в Луцьку отримали тепло

У Луцьку через пориви на теплових мережах частина житлових будинків залишається без послуги з централізованого опалення.

Про  це повідомили в  ДКП "Луцьктепло".

В суботу, 24 жовтня розпочали роботи з ліквідації витоку на тепловій мережі вул. Даньшина, де без опалення залишаються житлові будинки на вул. Даньшина, 1, вул. Гнідавській, 40, вул. Черняховського, 1, вул. Потебні, 52, 52-в, 58, 58-а. Після виконання земляних робіт стала очевидною необхідність заміни ділянки трубопроводів централізованого теплопостачання протяжністю понад 30 м. Сьогодні, 26 жовтня на ділянці завершують зварювальні роботи. Наповнення мереж та відновлення послуги - 27 жовтня.

Також сьогодні розпочали роботи з ліквідації витоку на просп. Молоді, де без якісної послуги з централізованого опалення залишаються будинки на просп. Молоді, 23 та просп. Соборності, 13, 13-а. Надати послугу за постійною схемою виявилося неможливим через аварійний витік на мережі, що заходить з боку просп. Молоді, 23. При цьому було здійснено спробу забезпечити дані будинки послугою за реверсною схемою, однак потужністі реверсу виявилася достатньою лише для часткового прогріву будинку на просп. Соборності, 13-а. Відтак, послугу буде відновлено після ліквідації витоку на мережі. Працівники підприємства виявили конкретне місце витоку та виконали земляні роботи. Роботи з ліквідації витоку та відновлення послуги за постійною схемою заплановано на завтра, 27 жовтня. Відсутність послуги за даним напрямком не пов'язана з влаштуванням в будинку на просп. Соборності, 13-а ІТП.

Також розпочали розкопки на просп. Соборності, де без послуги залишаються будинки на просп. Соборності, 8, 10, вул. Кравчука, 12. Виконання основних робіт та відновлення послуги заплановано на завтра, 27 жовтня.

Сьогодні вже завершують роботи з ліквідації витоку та буде відновлено послуги з централізованого опалення для будинків на просп. Соборності, 28, вул. Воїнів-Афганців, 1. 

Із завершенням робіт за даними напрямками розпочнуться роботи з ліквідації витоків на інших ділянках. Зокрема, на вул. Лесі Українки, 23 - вул. Сенаторки Левчанівської, 1, 5; вул. Архітектора Метельницького, 4, 6; вул. Конякіна, 21; вул. Писаревського, 9-11, вул. Гулака-Артемовського, 3. 

Зазначають, що тимчасова відсутність послуги з централізованого опалення на вул. Домни Гордіюк, 4-а, 39 пов'язана з налаштуванням роботи ІТП, що буде завершено найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024