Поділитись:

Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)

Вівторок, 17 листопада 2020, 09:00
Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)

Департамент муніципальної варти наділений повноваженнями з видачі ордерів на земляні роботи та контролю за відновленням порушеного благоустрою після закінчення терміну їх дії.

При виявленні неналежного відновлення інспектори департаменту видають приписи відповідальним особам з вимогою відновити благоустрій після земляних робіт у встановлені терміни. Цього разу такими вимогами було знехтувано відповідальною особою ДКП «Луцьктепло», яка за невиконання умов припису з вимогою відновити асфальтне покриття за адресами: вул. Воїнів-афганців, 7, просп. Відродження, 22а-20, 13, Соборності, 14б та 39 отримала 5 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та п.п. 10.4.8 Правил благоустрою міста Луцька, – повідомляє департамент муніципальної варти Луцькради. 

Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)Муніципали виписали «Луцьктеплу» протоколи за пошкоджений асфальт (фото)

За кожне порушення посадовій особі підприємства загрожує штраф – від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів