Поділитись:

Забруднили вулицю: у Луцьку оштрафували забудовника

Вівторок, 10 листопада 2020, 11:00
На вулиці Привокзальній, 12, на місці будівництва житлового комплексу «DrеаmТown», не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика. Проїзжа частина лишилася забрудненою.
Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.
"На жаль, при будівництві будинків у місті Луцьку забудовники та виконавці робіт не до кінця дотримаються усіх встановлених правил та вимог. Підтвердженням цього є неодноразові виявлення вивозу бруду та ґрунту з будівельних майданчиків і, як наслідок, суттєве забруднення проїзної частини.
Повторно, по вул. Привокзальній, 12, де здійснюється будівництво житлового комплексу «DrеаmТown», відповідальна особа здійснила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика", – йдеться у повідомленні.
За вказане порушення інспектор відділу «Група швидкого реагування» склав адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП. Це зобов’язує відповідальних осіб очистити дорожнє покриття.
Такі дії караються штрафом – від 340 до 1360 грн. на громадян, та від 850 до 1700 грн. на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.
Надрукувати
мітки:
коментарів