Поділитись:

У луцькому «Епіцентрі» працювали пожежники: що сталося (фото)

П'ятниця, 13 листопада 2020, 09:34
У луцькому «Епіцентрі» працювали пожежники: що сталося (фото)

Підрозділи служби «101»1-го Державного-пожежно-рятувального загону м.Луцька під керівництвом співробітників оперативно-координаційного центру управління ДСНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожеж та рятування людей під час них в одному з найбільших торговельних закладів області.

Тренування відбулися 12 листопада, – повідомили в пресслужбі. 

Бійці ДСНС відпрацювали дії з проведення розвідки пожежі, пошуку потерпілих та гасіння вогню в торговому залі, перевірили дії персоналу з оповіщення про пожежу та організації проведення першочергових заходів з приборкання лиха. Під час навчань перевірено також дієздатність джерел протипожежного водопостачання, систем протипожежної автоматики, наявність первинних засобів пожежогасіння та вміння ними користуватись працівниками закладу.

У луцькому «Епіцентрі» працювали пожежники: що сталося (фото)У луцькому «Епіцентрі» працювали пожежники: що сталося (фото)У луцькому «Епіцентрі» працювали пожежники: що сталося (фото)

У підсумку керівники навчань зазначили, що луцькі вогнеборці спільно з адміністрацією об’єкту впоралися із поставленими завданнями та змогли виконати всі дії правильно. У випадку пожежі це допоможе оперативно ліквідувати пожежу в цьому гіпермаркеті, не допустити жертв серед відвідувачів та працівників об’єкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів