Поділитись:

Рятувальники нагадали волинянам про правила запобігання пожежі в екосистемах

Субота, 31 жовтня 2020, 22:30
Рятувальники нагадали волинянам про правила запобігання пожежі в екосистемах

З метою роз’яснення громадянам основних правил поведінки у побуті та запобігання пожежам в екосистемах рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів села Смідин Старовижівського району.

Про це повідомляють на веб-сайті У ДСНС України у Волинській області.

Співробітники Служби порятунку, спілкуючись з місцевими жителями, нагадали їм про основні правила пожежної безпеки у побуті, безпеки використання обігрівальних приладів та пічного опалення.

Окрім цього, рятувальники наголосили селянам на забороні спалювання сухої рослинності чи розведенні відкритого вогню поруч із господарськими будівлями та у лісах тощо. Ця профілактична робота спрямована на збереження довкілля та недопущення виникнення пожеж в екосистемах краю.

На завершення рейду співробітники ДСНС вручили громадянам листівки з основними правилами безпеки.

Рятувальники нагадали волинянам про правила запобігання пожежі в екосистемахРятувальники нагадали волинянам про правила запобігання пожежі в екосистемахРятувальники нагадали волинянам про правила запобігання пожежі в екосистемах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024