Поділитись:

«Мені поставили ультиматум»: волинянка, яка залишилися дитину в готелі, вийшла на зв'язок

Четвер, 12 листопада 2020, 16:10

Журналістам вдалося зв'язатися із жінкою, яка залишила трирічного сина в готелі у Ковелі

Анастасії – 21 рік. Її друзі та опікуни підозрюють, що вона втрапила в якусь неприємну історію: часто зникала, просила гроші, – йдеться у ток-шоу "Говорить Україна". 

Жінка й раніше потрапляла в поле зору правоохоронців, вела аморальний спосіб життя. Влітку жінка вже залишала сина на кілька місяців в реабілітаційному центрі, а потім забрала його й обіцяла виправитися. Зараз Анастасія запевнила, що її до такого вчинку змусили. 

“Моє особисте життя опублікували, я не можу з квартири вийти! Я зв’язалася не з тими людьми. Я просто потрапила не туди, куди треба. У мене вкрали сумку, в мене вкрали документи. Мені поставили ультиматум: або ти залишаєш дитину і йдеш, або… Я не хочу навіть говорити. Я мусила його залишити. В мене вибору не було. Я за два метри від дитини, в сусідньому під'їзді. Я боюся виходити", – сказала жінка.

Батко ж Андрійка наголосив, що більше ніколи не довірить своїй колишній дружині сина. А журналісти, своєю чергою, пообіцяли передати поліції інформацію про можливе місце перебування матері. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів