Поділитись:

Мама вважає, що донька їй заздрить: подробиці зґвалтування на Волині (відео)

Четвер, 05 листопада 2020, 15:50
Мама вважає, що донька їй заздрить: подробиці зґвалтування на Волині (відео)

12-річна дівчинка з Волині розповіла мамі, що її ґвалтує 63-річний вітчим. Проте мама сприйняла відвертість доньки за заздрість та бажання зруйнувати мамине щастя. Пройшов рік, і тепер цією сімейною мелодрамою займається голова салищної ради і правоохоронці. Адже сама дівчина завагітніла та народила.

Усе це сталося в селі Риковичі на Волині. Ґвалтівнику вже оголосили про підозру, зараз він перебуває під вартою, – йдеться у Секретних матеріалах. 

Затриманий Володимир жив зі своєю дружиною Галиною, їхня хата згоріла, відтак сім'ю погорільців прийняла сусідка Марія. Теплий прийом так сподобався Володимиру, що він, крім Галі, взяв ще й її собі в дружини. Сім'я з одним чоловіком на двох жила та й горя не знала, але, подейкують, крала в односельчан. Апогеєм стало насилля над донькою Марії. Сама ж пані Марія в це не вірить, а тест ДНК вважає неправильним. До того ж божиться, що чекатиме свого судженого, проте вважає, що його не засудять. Каже, доньку зґвалтували в Нововолинську. Тієї ж думки і ще одна жінка Володимира – Галина. 

13-річну доньку Марії Ірину разом із новонародженою дитиною помістять у притулок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024