Поділитись:

У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)

Неділя, 15 листопада 2020, 10:00
У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)

Осінь у Свято-Троїцькому кафедральному соборі у центрі Луцька легко не помітити. 

Вічнозелені кущі самшиту, акуратно підстрижені невисокі туї, висаджені у дворі храму, ніби залишаються поза часом. І тільки троянди, які повільно відцвітають, та кущі лаванди з поодинокими квіточками натякають: тепла пора цього року закінчилася. Попереду холодна і сувора монохромна зима. 

Двором храму у будні ходить небагато людей. Ще менше зупиняється, аби помилуватися яскравими квітами у розарії. Журналісти ІА "Конкурент" зупинилися. Пропонуємо вам і самим насолодитися осінніми квітами луцького собору. 

У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)У Свято-Троїцькому соборі у Луцьку доцвітають останні квіти (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів