Поділитись:

Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)

Неділя, 08 листопада 2020, 16:01
Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)

Фотографії пухнастих подруг лучанина Василя Покотильця постійно піднімають настрій користувачам фейсбуку. 

Світлини, де білочки із Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки без остраху беруть горішки із його рук, чоловік постійно публікує у місцевих фейсбук-спільнотах. Вони збирають сотні вподобайок та схвальних коментарів. 

Василь каже, що знімати білок стало вже своєрідною традицією. 

"Дуже люблю наше місто. Особливо полюбляю гуляти у вихідні у парку. Маю вдома запаси горіхів, і у вихідні годую цих руденьких. Достатньо постукати горішками, як вони тут як тут. Після робочого тижня такі приємні емоції заряджають і дарують хороший настрій", – каже у коментарі ІА "Конкурент" позитивний чоловік. 

Ділимося і з вами порцією доброго настрою. Насолоджуйтеся пухнастими фото лучанина. 

Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)Добре добро: лучанин годує і фотографує білочок у парку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів