Поділитись:

«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці (фото, відео)

Середа, 11 листопада 2020, 10:12
«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)

У Луцьку підприємці приєдналися до всеукраїнської акції протесту і вийшли на Киїівський майдан, аби висловити незгоду із карантинними обмеженнями. 

Зібралися підприємці зранку 11 листопада. 

Людей зібралося чимало. Представники ресторанного бізнесу вимагають припинити пресинг бізнесу, не вводити карантин вихідного дня та скасувати будь-які часові обмеження роботи ресторанів. Мітингувальники прийшли з плакатами: «ні геноциду власного народу», «не дамо знищити малий та середній бізнес», «людина їсть не тільки у будні», «ні брехливій статистиці»

На майдані звучить музика, а люди створюють додатковий шум пляшками, в яких насипаний горох. 

«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)«Людина їсть не тільки в будні»: у Луцьку страйкують підприємці  (фото, відео)

Станом на 10:30 до мітингувальників вийшов заступник голови Волинської ОДА Анатолій Костик і запросив на розмову групу активістів з десяти людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів