Поділитись:

На Волині патрульним довелося розбудити п'яного водія вантажівки, аби скласти протокол

П'ятниця, 06 листопада 2020, 15:30

Небайдужий громадянин повідомив волинських патрульних про водія вантажівки, який керував у стані сп’яніння.

6 листопада патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що в напрямку до смт. Торчин перед ним рухається синя вантажівка із причепом, водій якої грубо порушує правила дорожнього руху: то з’їжджає на узбіччя, то виїжджає на зустрічну смугу, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, виявили заявника, який розповів, що нині водій вантажівки спить. Поліцейські розбудили 38-річного кермувальника DAF 95 XF 430 та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У присутності свідків чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 1, 99 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму. Під час оформлення адміністративних матеріалів, інспектори встановили, що водій тимчасово обмежений в праві керування.

У результаті в особи вилучили посвідчення водія та скали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Додамо, що за 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів