Поділитись:

Хотів відкупитися: у Луцьку п'яний водій кинув в авто патрульних дев'ять тисяч

Вівторок, 03 листопада 2020, 10:32

У ніч на 3 листопада під час патрулювання на проспекті Відродження інспектори правопорядку виявили автомобіль Peugeot 3008, водій якого порушив ПДР.

Поліцейські зупинили транспортний засіб, а у 44-річного водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, – інформують у пресслужбі патрульних. 

Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події та у медичному закладі, тож патрульні повідомили, що в такому випадку на нього складуть адміністративний матеріал та вилучать посвідчення водія.

Під час складання адміністративних матеріалів водій почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду для уникнення адміністративної відповідальності. Інспектори неодноразово попереджували про наслідки його дій і кримінальну відповідальність, однак, попри це, чоловік продовжував наполягати на своєму та поклав грошові кошти у сумі 9 400 грн в службовий автомобіль патрульної поліції.

Поліцейські одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції та забезпечили охорону місця події.

На водія склали постанову за ч.1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів