Поділитись:

Помста за карантин: берлінський бар вніс політиків до "чорного списку"

Вівторок, 03 листопада 2020, 03:23
Помста за карантин: берлінський бар вніс політиків до «чорного списку»

Відомий політичний бар в Берліні вніс до "чорного списку" канцлерку Німеччини Ангелу Меркель та низку політиків у відповідь на їхнє рішення закрити бари та ресторани на карантин.

Про це пише Суспільне з посиланням на видання Der Tagesspiegel.

"За даними інституту Роберта Коха, інфікування в гастрономічних закладах становить менше 3%. Але незважаючи на це, уряд оголосив загальнонаціональну заборону для роботи ресторанів", – зазначили власники Ständige Vertretung ("Постійне представництво" – ред.) Йорн Петер Брінкманн і Ян Філіп Бубінгер.

Окрім Меркель, у "чорний список" бару потрапили мер Берліна Міхаель Мюллер, міністр фінансів Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Баварії Маркус Зьодер і сенатор з питань охорони здоров'я в Берліні Ділек Калайчі.

Власники закладу заявили, що політики не використали час з квітня, щоб підготувати країну до другої хвилі коронавірусу. Натомість їхній бар вжив усіх необхідних запобіжних заходів, що захистити своїх гостей. Брінкманн закликав своїх колег у сфері громадського харчування приєднатися до заборони входу для політиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів