Поділитись:

Ізраїль розпочав тестувати вакцину проти COVID-19 на людях

Понеділок, 02 листопада 2020, 05:35

У неділю, 1 листопада, Ізраїль розпочав випробування на людях вакцини проти COVID-19. У разі успіху вакцина може бути готова для широкої громадськості до кінця літа 2021 року.

Про це пише Детектор Медіа з посиланням на Reuters.

Інститут, який підпорядковується Міністерству оборони, розпочав випробування вакцини BriLife на тваринах  у березні та тиждень тому  оголосив, що отримав схвалення регуляторного органу для переходу на наступний етап.

Спочатку у дослідженнях візьмуть участь 80 добровольців, у грудні їхню кількість розширять до 960, третій етап із залученням 30 тис. добровольців запланований на квітень-травень 2021 року.

Шмуель Іцзакі, керівник відділу біології інституту, повідомив, що вакцина може бути готова для широкої громадськості до кінця літа 2021 року.

Тим часом в Ізраїлі поступово закінчується друга загальнодержавна блокада. У неділю до школ повернулись учні 1-4 класів, діти старшого віку ще навчаються вдома.

Уряд також схвалив відновлення ведення бізнесу та рекреаційних заходів.

Раніше повідомлялось, що в Італії розпочали клінічні випробування препарату від COVID-19, а у деяких добровольців, які брали участь у випробуваннях російської вакцини «Супутник V», виявили коронавірус. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів