На Волині чоловік на інвалідному візку зарізав товариша по чарці

Четвер, 29 жовтня 2020, 10:30

фото ілюстративне 

Пізно ввечері 28 жовтня до Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Козлиничі виявлено тіло 52-річного місцевого жителя із тілесними ушкодженнями.

Про це повідомили в ГУ НП у Волинській області. 

Поліцейські з’ясували, що постраждалий перебував у будинку 64-річного односельця. Як стало відомо ІА "Конкурент" з власних джерел, останній пересувається на інвалідному візку. 

Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Внаслідок конфлікту господар будинку наніс ножове поранення товаришу в області серця, від якого, ймовірно, він і помер. Тіло направили в  судово-медичну експертизу для з’ясування часу та остаточної причини смерті. Знаряддя злочину вилучили. 

Слідчі затримали волинянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри у скоєному злочині та обрання запобіжного заходу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: