Поділитись:

Ножем у серце: на Волині чоловік убив товариша під час застілля

Вівторок, 27 жовтня 2020, 11:49
Ножем у серце: на Волині чоловік убив товариша під час застілля

фото ілюстративне

Волинянина судитимуть за смерть знайомого.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт про заподіяння 48-річним жителем шахтарського міста знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України).

Слідство вважає, що увечері 27 серпня 2020 року нетверезий чоловік у розпал пиятики вдарив ножем у груди товариша по чарці і вцілив у серце. Потерпілий помер.

Зловмисника ж затримали правоохоронці.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину, який перебуває під вартою, постане перед судом.

На сьогодні упродовж 2020 року волинянами у стані алкогольного сп’яніння вчинено майже 400 злочинів (і крадіжки, і убивства, і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, в тому числі таких, що спричинили смерть потерпілого). Вживання алкоголю часто стає тим фактором, який призводить до конфліктів та застосування насильства у сім'ях, побуті й на вулиці. Обласна прокуратура звертається до громадян із проханням не допускати надмірного вживання спиртного, аби запобігти трагічним наслідкам таких дій.

Довідково: за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів