Поділитись:

Луцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинках

Вівторок, 27 жовтня 2020, 00:08
Луцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинках

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста здійснили перевірку 77 комерційних об’єктів на зупинках громадського транспорту міста Луцька на предмет дотримання Правил благоустрою міста Луцька.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради на своїй фейсбук-сторінці.

При перевірці виявлено факти неналежного утримання – переважна більшість конструкцій потребує миття та фарбування металевих частин та фасаду, встановлення або фарбування урн для сміття, усунення надписів та оголошень, встановлення або заміни дошок оголошень та табличок про заборону куріння, прибирання сміття тощо.

Відповідальним особам видано 57 приписів відповідно до Правил благоустрою міста Луцька з вимогою усунути порушення у встановлені терміни.

У разі невиконання умов припису відповідальним особам загрожує штраф – від 850 до 1700 грн.

"Закликаємо суб’єктів господарювання дбати про своїх відвідувачів та забезпечувати естетичну привабливість у місцях, де здійснюється підприємницька діяльність", - йдеться у повідомленні.

Луцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинкахЛуцькі муніципали проінспектували комерційні об'єкти на зупинках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024