Поділитись:

У Луцьку водій схитрував і показав використану квитанцію за паркування (фото)

Неділя, 12 липня 2020, 09:05
У Луцьку водій схитрував і показав використану квитанцію за паркування (фото)

У Луцьку водій, користуючись послугами майданчика для платного паркування на вул. Карпенка-Карого, 1, вирішив розмістити прострочену квитанцію про оплату послуг. Однак не врахував, що інспектори з паркування перевіряють не лише наявність, але й актуальність квитанції, в якій вказано конкретний проміжок часу впродовж якого транспортний засіб може перебувати на майданчику.

Про такий випадок повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцькради у фейсбуці. 

Власнику автомобіля видали повідомлення та наклали штраф у 20-ти кратному розмірі від 1 години вартості послуг з користування майданчиком.

У департаменті наголошують: особи, які розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування в межах населеного пункту, в якому не впроваджено автоматизованої системи контролю оплати паркування, але фіксація обставин порушення правил паркування транспортних засобів здійснюється інспекторами з паркування в режимі фотозйомки (відеозапису), зобов’язані сплачувати вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування транспортного засобу та залишати на час паркування під лобовим склом транспортного засобу відповідний документ про оплату послуг з користування майданчиком для платного паркування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024