Поділитись:

Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)

Четвер, 22 жовтня 2020, 13:30
Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)

Під час візиту в новозбудовану школу в Ковельському районі місцеві жителі принесли Володимиру Зеленському гарбуз і плакат з фразою-нагадуванням про обіцянку підвищити зарплати бюджетникам.

Гарант прибув на Волинь вже вдруге за три місяці. З годинним запізненням він прилетів на аеродром президентським бортом, там пересів на вертоліт і ним полетів в село Вербка Ковельського району інспектувати відремонтовану школу. Разом з ним – керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступник Кирило Тимошенко, – пише ІА "Волинські Новини". 

Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)Зеленському в Ковелі вручили гарбуз (фото, відео)

Як пише видання, журналістів не пустили на захід за участю президента, тому місцеві жителі та журналісти чекали його під воротами. Місцеві принесли на місце зустрічі гарбуз як символ відмови, а також плакат з фразою «Приїхав за голосами? Де зарплати $4000?». Нагадаємо: під час президентської кампанії саме таку можливу зарплату для вчителів озвучили експерти команди Зеленського, щоправда, потім повідомили, що це – помилка в розрахунках.

Двом місцевим жителям вдалось коротко поспілкуватися з президентом.

Зокрема, йому розповіли про проблеми інституту раку та відсутність дорожнього покриття до школи-довгобуду в селі Стобихівка Камінь-Каширського району. Після чого президент в супроводі кортежу покинув територію. В сьогоднішній його програмі – зустріч з головами ОТГ та інспекція дороги.

Нагадаємо: в липні Володимир Зеленський вже відвідував Волинь. Спершу він оглянув ремонт на трасі М-19. Згодом відвідав дитсадок у Крупі. А потім поїхав до Луцького замку, де й заселфився з 200-гривневою купюрою. Також Президент зустрічався із бізнесменами та атовцями. А ще відвідав не так давно відкритий перинатальний центр.  Завершив Зеленський перебування на Волині вечерею в заміському ресторані

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
17:09
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09