Поділитись:

Президент ні до чого: пояснили, чому військові на Волині черпали воду з калюж

П'ятниця, 10 липня 2020, 09:40

У мережі активно ширилися світлини та відео, на яких видно, як на території летовища поблизу Луцька військовослужбовці 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації вичерпували воду з калюж пляшками та віниками.

До слова, це відбувалося якраз напередодні візиту на Волинь Президента України Володимира Зеленського. Проте в бригаді наголошують: Президент тут ні до чого, – пише Суспільне. 

Як розповів старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення Андрій Тюренков, прибирання на території летовища таким методом відбувається постійно. Напередодні військові готувалися до ремонту дороги:

"Їх необхідно було осушити перед тим, як їх засипати, щоб не утрамбовувати в воді той асфальт. Тому своїми силами військовослужбовці військової частини провели дану роботу", – розповів Андрій Тюренков.

"Ми проводимо постійно прибирання на території частини. Президент Зеленський тут взагалі ні до чого", – кажуть військові.

Зі слів старшого офіцера, калюжі на території летовища прибрали за півгодини. Задіяні були контрактники та усі, хто був вільний у частині.

До слова, також у мережі показали, як перед приїздом Зеленського у селі Крупі активно взялися засипати ями.

Нагадаємо: 9 липня на Волинь з робочим візитом прибув Володимир Зеленський. Спершу він оглянув ремонт на трасі М-19. Згодом відвідав дитсадок у Крупі. А потім поїхав до Луцького замку, де й заселфився з 200-гривневою купюрою. Також Президент зустрічався із бізнесменами та атовцями. А ще відвідав не так давно відкритий перинатальний центр.  Завершив Зеленський перебування на Волині вечерею в заміському ресторані

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03