Поділитись:

Дорога, дитсадок, атовці та бізнесмени: що робив на Волині Володимир Зеленський

Четвер, 09 липня 2020, 19:40

На аеродром під Луцьком приземляється літак. На борту – глава держави Володимир Зеленський. Це перший його візит на Волинь за час президентства. На об’їзній дорозі М-19 його вже чекають журналісти. Територію охороняє поліція та працівники СБУ.

Розпочинають з презентації щойно поремонтованої траси. Цей шлях Зеленський інспектує першочергово, адже ремонт зробили за президентською програмою «Велике будівництво».

Кортеж вирушає в село Крупа Підгайцівської ОТГ, де завершують будівництво дитячого садка. Однак президента перепиняють місцеві: обурюються щодо реформи децентралізації та примусового приєднання.

Далі – безпосередні оглядини дошкільного навчального закладу. Зеленський зазначає, за програмою Велике будівництво на Волині цьогоріч здадуть в експлуатацію 7 шкіл і 3 дитсадочки.

Після цього гарант вирушає в обласний центр. Там на закритій зустрічі з учасниками АТО і ООС обговорює болючі для них проблеми.

Далі – гарант зустрічається з представниками бізнесу. Серед них – гендиректор «Модерн Експо" Петро Пилипюк, бізнесмен та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, очільник будівельної компанії Руслан Вайман, гендиректорка підприємства «Кроноспан» Наталя Покінська, аграрій Євген Дудка та інші. Поговорили про реалії волинського підприємництва та висловили нові ідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів